Terveystaloustieteen päivä 1.2.2019

Terveystaloustieteen Seura järjestää Helsingissä perjantaina 1.2.2019 Terveystaloustieteen päivän teemalla Sosiaali- ja terveydenhuollon integraatio. Integraation teeman alustaa Deputy Director, Dr. Jose-Luiz Fernandez (London School of Economics and Political Science).

 

Lisäksi terveystaloustieteen päivässä järjestetään sessio siitä, mitä taloustieteen teoria ja menetelmät markkinoiden suunnittelusta voi tarjota elinsiirtojen kohtaannon kysymyksiin käytännössä? Teemaa pohtivat professori Hannu Vartiainen (Helsingin yliopisto), professori Tommy Andersson (Lundin yliopisto) ja professori Helena Isoniemi (Helsingin yliopisto, HUS).

Edellä kuvattujen teemojen lisäksi tilaisuudessa esitellään uusinta suomalaista terveystaloustieteellistä tutkimusta. Tilaisuus on tarkoitettu kaikille terveystaloustieteestä kiinnostuneille. Terveystaloustieteellistä tutkimusta tekeviä tutkijoita pyydetään lähettämään abstrakti viimeistään perjantaina 30.11.2018 osoitteeseen sihteeri[a]ttts.fi. Katso tarkemmat kirjoitusohjeet täältä (pdf).

 

Tapahtuman tarkempi ohjelma (pdf). Abstrakti-sessioiden osalta ohjelma päivittyy joulukuun aikana.

 


Ilmoittautuminen tämän linkin kautta. Osallistumismaksu on 180€ 18.1.2019 asti, jonka jälkeen hinta on 220 € (Huom! Terveystaloustieteen seuran jäsenille ja opiskelijoille osallistumismaksu on vain 90 €).

 

Lämpimästi tervetuloa Terveystaloustieteen päivään 2019!

 

Ajankohtaista muualla

Terveystaloustieteen alan väitös 7.12.2018

TtM Virva Hyttinen väittelee perjantaina 7.12.2018 Kuopiossa. Hyttisen väitöstutkimus osoitti, että iäkkäillä vältettävien lääkkeiden käyttö ja erityisesti käytön aloitus, lisää sairaalahoitoa vaativien murtumien ja kuolleisuuden riskiä. Katso väitöstiedote. Onnea Virva!

iHEA World Congress on Health Economics 13.-17.7.2019

iHEAn konferenssi pidetään heinäkuussa 2019 Baselissa, Sveitsissä. Abstraktien deadline 10.12.2018. Lisätietoja täältä

Essen Summer School in Health Economics 1.-7.4.2019

Lisätietoja CINCH Academyn sivuilta

Vaikuttavuuden tutkimuksen päivät Kuopiossa 4.-5.12.2018

Vaikuttavuuden tutkimuksen päivät on monitieteinen keskustelufoorumi alan tutkijoille ja asiantuntijoille, sekä jokaisell, joka kokee tarvitsevansa työssään uusinta tutkimustietoa vaikuttavuudesta. Deadline abstrakteille 28.9.2018. Lisätietoja Itä-Suomen yliopiston sivuilta

Syksyn 2018 Chess-seminaarisarja

THL:n Terveys- ja sosiaalitalouden yksikkö järjestää CHESS-seminaarisarjaa, jossa esitellään ajankohtaista suomalaista ja kansainvälistä terveys- ja sosiaalitalouden aiheisiin liittyvää tutkimusta. Seminaarit ovat avoimia kaikille ja THL:n ulkopuolelta tulevien toivotaan ilmoittautuvan etukäteen suvi.maklin[at]thl.fi. Syksyn seminaarisarja alkaa maanantaina 27.8. Katso täältä kevään 2018 ohjelma

YHTEYSTIEDOT
Osoite | Adress | Address
Terveystaloustieteen Seura ry
Hälsoekonomiska Samfundet rf
Finnish Society for Health Economics
c/o Ismo Linnosmaa

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos

PL30, 00271 Helsinki


Yhteyshenkilö | Kontaktperson | Contact person
Sihteeri | Sekretarare | Secretary
Piia Pekola, sihteeri[at]ttts.fi