Terveystaloustieteen päivä 1.2.2019

Terveystaloustieteen Seura järjestää Helsingissä perjantaina 1.2.2019 Terveystaloustieteen päivän teemalla Sosiaali- ja terveydenhuollon integraatio. Integraation teeman alustaa Deputy Director, Dr. Jose-Luiz Fernandez (London School of Economics and Political Science).

 

Lisäksi terveystaloustieteen päivässä järjestetään sessio siitä, mitä taloustieteen teoria ja menetelmät markkinoiden suunnittelusta voi tarjota elinsiirtojen kohtaannon kysymyksiin käytännössä? Teemaa pohtivat professori Hannu Vartiainen (Helsingin yliopisto), professori Tommy Andersson (Lundin yliopisto) ja professori Helena Isoniemi (Helsingin yliopisto, HUS).

Edellä kuvattujen teemojen lisäksi tilaisuudessa esitellään uusinta suomalaista terveystaloustieteellistä tutkimusta. Tilaisuus on tarkoitettu kaikille terveystaloustieteestä kiinnostuneille. 

 

Tapahtuman tarkempi ohjelma (pdf)

 


Ilmoittautuminen tämän linkin kautta. Osallistumismaksu on 180€ 18.1.2019 asti, jonka jälkeen hinta on 220 € (Huom! Terveystaloustieteen seuran jäsenille ja opiskelijoille osallistumismaksu on vain 90 €).

 

Lämpimästi tervetuloa Terveystaloustieteen päivään 2019!

 

YHTEYSTIEDOT
Osoite | Adress | Address
Terveystaloustieteen Seura ry
Hälsoekonomiska Samfundet rf
Finnish Society for Health Economics
c/o Ismo Linnosmaa

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos

PL30, 00271 Helsinki


Yhteyshenkilö | Kontaktperson | Contact person
Sihteeri | Sekretarare | Secretary
Tuuli Suomela, sihteeri[at]ttts.fi